top of page

Customer Support

Etisk produktion

 

Er der balance i, at købe strålebeskyttende produkter der er producerede i Østen under meget dårlige vilkår for arbejderne?  Produkter der desuden er lavede af skind fra dyr der aldrig har gået på græs, følt solen på sin hud eller fået frisk luft i sine lunger?

Har vi som producenter og konsumenter et ansvar for at vores varer er etiske fra "jord til bord"?

Det mener vi hos e-safewear. og modsat de fleste af vores kon-kollegaer i branchen sætter vi en ære i, at vores varer holder høje etiske standarder!

Alle e-safewear produkter er derfor producerede i Skandinavien, hvor vi ved at arbejdsforholdene er gode, medarbejderne behandles med respekt og trives samt modtager ordentlig betaling for sit arbejde!

100% Testede produkter

 

Din sundhed er vigtig for os, og derfor sælger vi kun de bedste produkter på markedet.

 

For os er produkter der beskytter "op til 55%" ikke godt nok. Varer der ikke beskytter minimum 50% forhandler vi slet ikke, da vi ikke anser det for at være effektiv beskyttelse nok. Betaler man for strålebeskyttelse, skal man få strålebeskyttelse!

Du kan derfor være sikker på, at alle e-safewears produkter giver dig og din familie en effektiv beskyttelse mod mobilstråling.


Alle e-safewears produkter er testede og den strålereducerende effekt er dokumenteret af uafhængige testlaboratorier verden over.  Dette sikrer dig som kunde den bedste kvalitet og maksimal beskyttelse.

Forsendelse & levering

 

Vi sender dine varer hurtigst muligt, ofte samme dag som vi modtager din bestilling. Visse af vores varer bliver dog producerede/syede ved bestilling, hvorfor der kan være op til 5 hverdages leveringstid på disse.

Er en vare i restordre vil du få besked herom med det samme.

 

Vi bruger mange forskellige samarbejdspartners til vores forsendelser - alt fra PostNord til DAO. Alle pakker bliver sendt med sporing og du vil modtage en mail med pakkens tracking ID så snart vi har sendt dine varer. Du vil også løbende modtage sms elle mail advisering om pakken, såfremt du har angivet dit mobilnummer og/eller din mail adresse i din bestilling.Fortrydelse/returnering

 

Vi følger den danske købelov til punkt og prikke. Dette betyder blandt andet, at du har 14 dages fuld returret på alle varer. Det betyder også, at du skal kontakte os via mail eller telefon før du returnerer en vare.

Du returnerer varerne på eget ansvar, hvorfor vi anbefaler. at du returnerer dem som anbefalet brev eller som pakke, da disse forsendelser kan spores og er forsikrede.

Vi bærer intet ansvar for varer der ikke når frem til os, såfremt de er sendt til os som almindeligt brev. Det er dig som køber der skal stå for returporto såfremt du ønsker at fortryde et køb.

bottom of page